• background

Reviews

Adviserend & Stimulerend

"Wilma heeft zeer veel betrokkenheid getoond. Aanbevolen door een vriendin en dat vertrouwen helemaal waargemaakt. Daar waar wij als familie keuzes moesten maken was ze geduldig en kwam zelf met goede voorstellen die pasten bij onze moeder. Dat vereist gevoel voor de persoon die overleden is en inlevingsvermogen voor de familie. Hierdoor is het maken van keuzes een natuurlijk proces geworden om de uitvaart tot een mooi en persoonlijk afscheid hebben kunnen maken. "

Selwin Kaaijk

"Persoonlijk en kordate uitvaartonderneemster met oog voor detail, waardoor alles vlekkeloos verlopen is. Fijn om te merken dat Ankie Jochemsz er echt alles aan doet om het afscheid goed en perfect te laten verlopen. De voorbereiding was prettig, en het afscheid is geheel volgens onze wens verlopen."

Astrid Verkerk

"In een periode waarin je geleefd wordt, is het fijn om te kunnen terugvallen en vertrouwen op ervaren en bekwame mensen. Willemijn heeft ons veel werk uit hadden genomen waardoor wij ons, in alle rust, konden richten op de voor ons belangrijke zaken."

Familie Schulte

"Zeer snel in actie gekomen; alles netjes behandeld en goed gecommuniceerd. Wilma nam alle tijd die nodig was. Uitvaart goed begeleid zonder te zichtbaar aanwezig te zijn. Kwam waar nodig met tips en ideeën."

Frank Brocken

"Wij zijn, en ik spreek namens de andere familieleden, uitermate content over de wijze waarop de uitvaart is verlopen. We kunnen niets aangeven dat wij anders zouden georganiseerd willen hebben achteraf. Het was maatwerk en prima op onze behoefte afgestemd. Niets van opdringerigheid; in alle vrijheid hebben we keuzes gemaakt. De juiste onderwerpen werden onder de aandacht gebracht. De begeleiding van begin tot eind verliep soepel en prettig. Kortom niets dan lof !"

Jos Augustinus

"Na de dood van mijn vader kwamen we in een emotionele achtbaan terecht. Door de professionele, zorgzame en respectvolle aanpak van Willemijn hebben we mijn vader een mooi afscheid kunnen geven. Een enorme troost."

Familie Koppers

Wilt u graag meer beoordelingen lezen, dan is dat mogelijk.