Visie en werkwijze
 

Visie
Ieder mens is uniek. Ieder afscheid dus ook….
Iedereen heeft recht op een uitvaart die bij hem of haar past.
Het bijzondere zit vaak in de kleine dingen. 

Open, zorgzaam en betrokken maken we samen met nabestaanden een passend en persoonlijk afscheid. Afscheid nemen doe je maar één keer en dat moet goed zijn. En goed betekent dat hoe moeilijk dit soms ook is, het afscheid helpt om verder te kunnen gaan.

Werkwijze
Wanneer u na een overlijden contact met ons opneemt, komen wij naar u toe. 
We bespreken met elkaar, wat in de loop van de dagen kan en moet worden ingevuld. 

U geeft zelf sfeer en inhoud aan het afscheid, daarvoor kijken we samen naar uw ideeën en wensen. Voor de één kan het bijzondere vaak verborgen zijn in het gewone, voor de ander zal een uitbundig afscheid passender zijn. Wij denken niet alleen mee, maar reiken u mogelijkheden en alternatieven aan.

Wilt u tijdens de afscheidsbijeenkomst veel zelf doen dan zijn wij op de achtergrond aanwezig. Wilt u praktische zaken liever aan ons overlaten, dan nemen wij deze uit handen. 

Werkgebied
Uitvaartonderneming Teylingen is gevestigd in Voorhout, midden in de bollenstreek. Vanuit onze centrale ligging verzorgen we  uitvaarten in: Voorhout, Sassenheim, Noordwijk, Noordwijkerhout, Warmond, Lisse, Oegstgeest, Leimuiden, Hillegom en Nieuw-Vennep.

Daarnaast worden wij regelmatig gevraagd een uitvaart te verzorgen buiten de bollenstreek. Natuurlijk kunt u ook hier op ons rekenen.