Uw uitvaart verzorgd in Warmond


Uitvaartonderneming Teylingen is gelegen in het midden van de Bollenstreek en sinds 2006 gevestigd in Voorhout. Al bijna 15 jaar zijn wij bekend en vertrouwd bij de inwoners van Warmond. Wij helpen u als inwoner van Warmond graag om een afscheid te organiseren zoals u dat wilt en zoals wij dat mogelijk ook al hebben gedaan voor uw familie, vrienden of buren. Met hulp van onze vaste medewerkers en specialisten voor uitvaartzorg verzorgen we samen een goede, persoonlijke en bij u passende uitvaart.

 

Begrafenis of crematie

Wanneer u in Warmond een begrafenis of crematie organiseert heeft u verschillende keuzes. In Warmond liggen 2 begraafplaatsen, het RK kerkhof behorende bij de St. Matthiaskerk aan de Herenweg en begraafplaats De Oude Toren, in bezit en beheer van de Protestantse Gemeente Warmond. Naast de familie- en algemene graven kunnen ook urnen op deze begraafplaatsen worden bijgezet.

Warmond is centraal gelegen ten opzichte van enkele regionale crematoria. U kunt hierbij denken aan Crematorium Rhijnhof in Leiden of Duin- en Bollenstreek in Lisse maar bijvoorbeeld ook crematorium Westerveld in Driehuis of Ockenburg in Den Haag zijn goed te bereiken. Als u wilt kunnen we een afspraak maken en laten wij u zelf de mogelijkheden ter plaatse zien.
 

Afscheid nemen

Tussen overlijden en uitvaart vindt een opbaring plaats. Inwoners van Warmond kiezen vaak voor een thuis-opbaring maar als dit niet gewenst wordt, is het Afscheidshuis in Voorhout een goede keuze, waar u zonder afspraak op elke moment terecht kunt met een eigen sleutel. Het Afscheidscentrum in Oegstgeest is eveneens een goede gelegenheid. De regionale crematoria hebben ook opbaarmogelijkheden in het uitvaartcentrum gedeelte.

Een afscheidsdienst kan in de St.Matthiaskerk of in de monumentale Protestantse kerk eveneens aan de Herenweg worden gehouden, ook als u niet kerkelijk bent. Wij huren de kerk voor u, het afscheid geven we samen vorm en inhoud. Het afscheid kan ook op een informele locatie worden gehouden, bijvoorbeeld in een horeca gelegenheid of bij u in de tuin. Alles is met ons bespreekbaar, zolang het maar bij u past.

Door te luisteren naar uw wensen en ideeën horen wij graag waar u behoefte aan heeft en adviseren en ondersteunen wij u. Dit vertalen wij met zorg naar de uitvaartbegeleiding die u nodig heeft.


Wilma Bleeker en Willemijn Heijink

 

Over Uitvaartonderneming Teylingen

Een persoonlijke uitvaart. Een afscheid zoals uw dierbare dat zou hebben gewenst. Daar staan wij voor. 

Uitvaartonderneming Teylingen
Wilma Bleeker en Willemijn Heijink 

Tel: +31 6 30 40 94 66
Mail: info@uitvaart-teylingen.nl