Het verzorgen van een uitvaart in Nieuw-Vennep


Uitvaartonderneming Teylingen is gelegen in het midden van de Bollenstreek en sinds 2006 gevestigd in Voorhout. Al bijna 15 jaar zijn wij bekend en vertrouwd bij de inwoners van Nieuw-Vennep. Wij helpen u als inwoner van Nieuw-Vennep graag om een afscheid te organiseren zoals u dat wilt en zoals wij dat mogelijk ook al hebben gedaan voor uw familie, vrienden of buren. Met hulp van onze vaste medewerkers en specialisten voor uitvaartzorg verzorgen we samen een goede, persoonlijke en bij u passende uitvaart. 
 

Begrafenis of crematie

Wanneer u in Nieuw-Vennep een begrafenis of crematie organiseert heeft u verschillende keuzes. In Nieuw-Vennep liggen naast de R.K.-begraafplaats nog twee begraafplaatsen. Taxushof aan de Rustoordstraat en Lindenhof aan de Papaverstraat. Deze zijn in beheer bij de gemeente Haarlemmermeer en  hebben mogelijkheden voor particuliere graven, algemene graven en urnen.

Vanuit Nieuw-Vennep is niet alleen het plaatselijke crematorium Haarlemmermeer aan de Hoofdweg Oostzijde uitstekend bereikbaar maar ook andere regionale crematoria. U kunt hierbij denken aan Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse. Daarnaast kiezen inwoners vanuit Nieuw-Vennep soms ook voor crematorium Westerveld in Driehuis of Ockenburg in Den Haag. Als u wilt kunnen we samen met u een afspraak maken en laten wij u zelf de mogelijkheden ter plaatse zien.
 

Afscheid nemen

Tussen overlijden en uitvaart vindt een opbaring plaats. Veel inwoners van Nieuw-Vennep kiezen vaak voor een thuis-opbaring maar als dit niet gewenst wordt kunnen we gebruik maken van andere voorzieningen zoals Afscheidscentrum De Cipres of de Rouwkamer in De Rank. De verschillende crematoria hebben ook opbaarmogelijkheden in het uitvaartcentrum gedeelte.

Een afscheidsdienst kan worden gehouden in één van de plaatselijke kerken, ook als u niet kerkelijk bent. Wij huren de kerk voor u, het afscheid geven we samen vorm en inhoud.
Het afscheid kan ook op een informele locatie worden gehouden. Zo kunt u ook denken aan Landgoed Olmenhorst in Lisse, waar midden in de natuur, in de boomgaard in een mooie sfeer, afscheid van uw dierbare genomen kan worden. Maar ook in een horecagelegenheid of bij u in de tuin is het mogelijk.

Alles is met ons bespreekbaar, zolang het maar bij u past. Door te luisteren naar uw wensen en ideeën horen wij graag waar u behoefte aan heeft en adviseren en ondersteunen wij u. Dit vertalen wij met zorg naar de uitvaartbegeleiding die u nodig heeft.

Wilma Bleeker en Willemijn Heijink

 

Over Uitvaartonderneming Teylingen

Een persoonlijke uitvaart. Een afscheid zoals uw dierbare dat zou hebben gewenst. Daar staan wij voor. 

Uitvaartonderneming Teylingen
Wilma Bleeker en Willemijn Heijink 

Tel: +31 6 30 40 94 66
Mail: info@uitvaart-teylingen.nl