Het verzorgen van een uitvaart in Hillegom


Uitvaartonderneming Teylingen is gelegen in het midden van de Bollenstreek en sinds 2006 gevestigd in Voorhout. Al bijna 15 jaar zijn wij bekend en vertrouwd bij de inwoners van Hillegom. Wij helpen u als inwoner van Hillegom graag om een afscheid te organiseren zoals u dat wilt en zoals wij dat mogelijk ook al hebben gedaan voor uw familie, vrienden of buren. Met hulp van onze vaste medewerkers en specialisten voor uitvaartzorg verzorgen we samen een goede, persoonlijke én bij u passende uitvaart.
 

Begrafenis of crematie

Wanneer u in Hillegom een begrafenis of crematie organiseert heeft u verschillende keuzes. In Hillegom liggen 2 begraafplaatsen behorend bij de St. Jozef en St. Martinuskerk en de algemene begraafplaats aan de Wilhelminalaan. Naast de familie- en algemene graven kunnen ook urnen op deze begraafplaatsen worden bijgezet.

Vanuit Hillegom zijn verschillende regionale crematoria goed te bereiken. U kunt hierbij denken aan Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse of Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep maar bijvoorbeeld Crematorium Westerveld in Driehuis of Ockenburg in Den Haag behoren eveneens tot de mogelijkheden. Als u wilt kunnen we samen met u een afspraak maken en laten wij u zelf de mogelijkheden ter plaatse zien.
 

Afscheid nemen

Tussen overlijden en uitvaart vindt een opbaring plaats. Inwoners van Hillegom kiezen vaak voor een thuis-opbaring maar als dit niet gewenst wordt zijn diverse uitvaartcentra in omliggende plaatsen zoals in Lisse, Nieuw-Vennep of Heemstede een goede keuze. 

De regionale crematoria hebben ook opbaarmogelijkheden in het uitvaartcentrum gedeelte. Een afscheidsdienst kan worden gehouden in de St. Jozef en St. Martinuskerk of in de Maartenskerk gelegen aan het Kerkplein, ook als u niet kerkelijk bent. Wij huren de kerk voor u, het afscheid geven we samen vorm en inhoud.

Het afscheid kan ook op een informele locatie worden gehouden, bijvoorbeeld in een horeca gelegenheid of bij u in de tuin. Alles is met ons bespreekbaar, zolang het maar bij u past.

Door te luisteren naar wensen en ideeën horen wij waar u behoefte aan heeft en kunnen wij u adviseren en ondersteunen. Dit vertalen wij met zorg vanuit ons hart in organisatie en begeleiding die u nodig heeft.

Wilma Bleeker en Willemijn Heijink

 

Over Uitvaartonderneming Teylingen

Een persoonlijke uitvaart. Een afscheid zoals uw dierbare dat zou hebben gewenst. Daar staan wij voor. 

Uitvaartonderneming Teylingen
Wilma Bleeker en Willemijn Heijink 

Tel: +31 6 30 40 94 66
Mail: info@uitvaart-teylingen.nl