Wie zijn wij...
 

Als u kiest voor Uitvaartonderneming Teylingen dan kiest u voor kleinschaligheid en daarmee voor aandacht en tijd voor u. Vanaf het eerste contact tot na de uitvaart is één van ons uw vaste aanspreekpunt.

Wilma Bleeker en Willemijn Heijink zijn gediplomeerd uitvaartverzorgers met veel ervaring. Wij zijn daar waar we nodig zijn, op de achtergrond regisserend of volledig ceremonie leidend.

Wilma

Na jaren met plezier gewerkt te hebben op een reisbureau heb ik in 2008 een nieuwe stap in mijn leven gemaakt. Ik heb mijn opleiding genoten bij Docendo. Gaandeweg ontdekte ik, dat ik een hele goede stap heb gezet. Inmiddels, vele uitvaarten verder, weet ik dat dit werk zeer goed bij me past.

Wat ik belangrijk vind, is dat de familie zich op haar gemak voelt en dat we samen zoeken naar een passend en mooi afscheid.
Het is fijn om de woorden zorgvuldig, attent, respectvol, professioneel afstandelijk maar toch betrokken terug te horen. Ik realiseer me elke keer dat het een bijzonder voorrecht is om nabestaanden bij te staan bij zo'n ingrijpende gebeurtenis als het verlies van een dierbare.


Willemijn

Sinds 1996 ben ik uitvaartverzorger, de eerste jaren in Gelderland en sinds 2016 voor Uitvaartonderneming Teylingen.
Met gevoel en interesse in mensen wil ik nabestaanden op een respectvolle manier helpen na het overlijden van een dierbare. Hen ondersteunen in een verdrietige en soms kwetsbare levensfase.

Vanuit bevlogenheid en passie wil ik elke uitvaart die ik verzorg op eigen wijze bijzonder laten zijn. Mensen vinden mij betrouwbaar, warm en inlevend. Enkele van mijn eigenschappen zoals organisator met oog voor detail, helicopterview en communicatief komen in mijn werk goed van pas.

Door alle mooie complimenten die ik al van veel families heb ontvangen weet ik nu dat ik jaren geleden de juiste keuze heb gemaakt. Ik koester ze maar zijn voor mij ook telkens weer uitgangspunt om te overtreffen.

Om familieleden te kunnen begeleiden die bekend zijn met dementie heb ik de cursus dementievriendelijke uitvaartzorg gevolgd en het bijbehorend certificaat ontvangen. Als u hierover meer wilt weten neemt u dan gerust contact met mij op.