Het verzorgen van een uitvaart in Noordwijkerhout


Uitvaartonderneming Teylingen is gelegen in het midden van de Bollenstreek en sinds 2006 gevestigd in Voorhout. Al bijna 15 jaar zijn wij bekend en vertrouwd bij de inwoners van Noordwijkerhout. Wij helpen u als inwoner van Noordwijkerhout graag om een afscheid te organiseren zoals u dat wilt en zoals wij dat mogelijk ook al hebben gedaan voor uw familie, vrienden of buren. Met hulp van onze vaste medewerkers en specialisten voor uitvaartzorg verzorgen we samen een goede, persoonlijke en bij u passende uitvaart. 
 

Begrafenis of crematie

Wanneer u als inwoner van Noordwijkerhout een begrafenis of crematie organiseert heeft u verschillende keuzes. In Noordwijkerhout liggen 3 begraafplaatsen. Eén bij de St. Jozefkerk en de andere behorend bij de St. Victorkerk.  De begraafplaats aan de Herenweg behorend aan de inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk wordt beheerd door de Protestantse Gemeente.

De begraafplaatsen hebben mogelijkheden voor eigen familiegraven als ook voor een algemeen graf en mogelijkheden voor het bijzetten van urnen.

Vanuit Noordwijkerhout zijn verschillende regionale crematoria goed bereikbaar. U kunt hierbij denken aan Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse, Rhijnhof in Leiden, maar bijvoorbeeld ook crematorium Westerveld in Driehuis of Ockenburg in Den Haag. Als u wilt kunnen we samen met u een afspraak maken en laten wijzelf de mogelijkheden ter plaatse zien.
 

Afscheid nemen

Tussen overlijden en uitvaart vindt een opbaring plaats. Inwoners van Oegstgeest kiezen vaak voor een thuis-opbaring maar als dit niet gewenst wordt kunnen we gebruik maken van de rouwkapel in de H. Willibrordkerk of het uitvaartcentrum Oegstgeest. De regionale crematoria hebben ook opbaarmogelijkheden in het uitvaartcentrum gedeelte. 

Een afscheidsdienst kan worden gehouden in de Willibrordkerk of Groene Kerk, de laatste ook als u niet kerkelijk bent. Wij huren de kerk voor u, het afscheid geven we samen vorm en inhoud. Het afscheid kunnen we ook op een informele locatie organiseren bijvoorbeeld Cultuurhuis de Paulus of zelfs in Corpus in Leiden, maar ook in een horecagelegenheid of bij u in de tuin. Alles is met ons bespreekbaar, zolang het maar bij u past.

Door te luisteren naar wensen en ideeën horen wij waar u behoefte aan heeft en kunnen wij u adviseren en ondersteunen. Dit vertalen wij met zorg vanuit ons hart in organisatie en begeleiding die u nodig heeft.

Wilma Bleeker en Willemijn Heijink

 

Over Uitvaartonderneming Teylingen

Een persoonlijke uitvaart. Een afscheid zoals uw dierbare dat zou hebben gewenst. Daar staan wij voor. 

Uitvaartonderneming Teylingen
Wilma Bleeker en Willemijn Heijink 

Tel: +31 6 30 40 94 66
Mail: info@uitvaart-teylingen.nl