Uw uitvaart verzorgd in Lisse


Uitvaartonderneming Teylingen is gelegen in het midden van de Bollenstreek en sinds 2006 gevestigd in Voorhout. Al bijna 15 jaar zijn wij bekend en vertrouwd bij de inwoners van Lisse. Wij helpen u als inwoner van Lisse graag om een afscheid te organiseren zoals u dat wilt en zoals wij dat mogelijk ook al hebben gedaan voor uw familie, vrienden of buren. 
Met hulp van onze vaste medewerkers en specialisten voor uitvaartzorg verzorgen we samen een goede, persoonlijke en bij u passende uitvaart. 
 

Begrafenis of crematie

Wanneer u in Lisse een begrafenis of crematie organiseert heeft u verschillende keuzes. Begraafplaats Duinhof, even buiten het dorp bij Landgoed Keukenhof  en het RK kerkhof behorend bij de St. Agathakerk. Naast de familie- en algemene graven kunnen ook urnen op deze begraafplaatsen worden bijgezet. 

Vanuit Lisse kiezen mensen bij een crematie vaak voor Crematorium Duin- en Bollenstreek, aan de Achterweg Zuid maar ook andere regionale crematoria zijn vanuit Lisse goed te bereiken. Crematorium Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep maar bijvoorbeeld ook crematorium Westerveld in Driehuis of Ockenburg in Den Haag behoren tot de mogelijkheden. Als u wilt kunnen we samen met u een afspraak maken en laten wij u zelf de mogelijkheden ter plaatse zien.
 

Afscheid nemen

Tussen overlijden en uitvaart vindt een opbaring plaats. Inwoners van Lisse kiezen vaak voor een thuis-opbaring maar als dit niet gewenst wordt kan een goede keuze worden gemaakt uit diverse uitvaartcentra zowel in Lisse als ook in omliggende plaatsen zoals in Sassenheim of Nieuw-Vennep. De regionale crematoria hebben ook opbaarmogelijkheden in het uitvaartcentrum gedeelte.

Een afscheidsdienst kan worden gehouden in één van de plaatselijke kerken, ook als u niet kerkelijk bent. Wij huren de kerk voor u, het afscheid geven we samen vorm en inhoud.
Het afscheid kan ook op een informele locatie worden gehouden. Zo kunt u ook denken aan Landgoed Olmenhorst, waar midden in de natuur, in de boomgaard in een mooie sfeer, afscheid van uw dierbare genomen kan worden. Maar ook in een horecagelegenheid of bij u in de tuin is het mogelijk. Alles is met ons bespreekbaar, zolang het maar bij u past.

Door te luisteren naar wensen en ideeën horen wij waar u behoefte aan heeft en kunnen wij u adviseren en ondersteunen. Dit vertalen wij met zorg vanuit ons hart in organisatie en begeleiding die u nodig heeft.

Wilma Bleeker en Willemijn Heijink

 

Over Uitvaartonderneming Teylingen

Een persoonlijke uitvaart. Een afscheid zoals uw dierbare dat zou hebben gewenst. Daar staan wij voor. 

Uitvaartonderneming Teylingen
Wilma Bleeker en Willemijn Heijink 

Tel: +31 6 30 40 94 66
Mail: info@uitvaart-teylingen.nl