Wij verzorgen uitvaarten in Leimuiden


Uitvaartonderneming Teylingen is gelegen in het midden van de Bollenstreek en sinds 2006 gevestigd in Leimuiden. Al bijna 15 jaar zijn wij bekend en vertrouwd bij de inwoners van Leimuiden. Wij helpen u als inwoner van Leimuiden graag om een afscheid te organiseren zoals u dat wilt en zoals wij dat mogelijk ook al hebben gedaan voor uw familie, vrienden of buren. Met hulp van onze vaste medewerkers en specialisten voor uitvaartzorg verzorgen we samen een goede, persoonlijke en bij u passende uitvaart.
 

Begrafenis of crematie

Wanneer u als inwoner van Leimuiden een begrafenis of crematie organiseert heeft u verschillende keuzes. In Leimuiden ligt de Algemene Begraafplaats aan de Dorpsstraat.
En de R.K. begraafplaats ligt iets buiten het dorp bij de St. Jan de Doperkerk aan de Willem van de Veldenweg. Beide begraafplaatsen hebben mogelijkheden voor eigen familiegraven als ook voor een algemeen graf en mogelijkheden voor het bijzetten van urnen.

Vanuit de dorpskernen in de gemeente Kaag en Braassem zijn verschillende regionale crematoria goed bereikbaar. U kunt hierbij denken aan Crematorium Haarlemmermeer in Nieuw Vennep maar bijvoorbeeld ook crematorium Rhijnhof in Leiden of crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse. Als u wilt kunnen we samen met u een afspraak maken en laten wij u de mogelijkheden ter plaatse zien.
 

Afscheid nemen

Tussen overlijden en uitvaart vindt een opbaring plaats. Inwoners van Leimuiden kiezen vaak voor een thuis-opbaring maar als dit niet gewenst wordt kunnen we gebruik maken van het mortuarium in de Ontmoeting of van de R.K. kerk St. Jan de Doper. Binnen de regio zijn er meer mogelijkheden, die door ons kunnen worden gehuurd. De regionale crematoria hebben ook opbaarmogelijkheden in het uitvaartcentrum-gedeelte.

Voor een afscheidsdienst kunt u kiezen voor de aanwezige kerken, ook als u niet kerkelijk bent. Wij huren de kerk voor u, het afscheid geven we samen vorm en inhoud. Het afscheid kunnen we ook op een informele locatie organiseren bijvoorbeeld in de Ontmoeting, in een horecagelegenheid of bij u in de tuin. Alles is met ons bespreekbaar, zolang het maar bij u past.

Door te luisteren naar uw wensen en ideeën horen wij graag waar u behoefte aan heeft en adviseren en ondersteunen wij u. Dit vertalen wij met zorg naar de uitvaartbegeleiding die u nodig heeft.

Wilma Bleeker en Willemijn Heijink

 

Over Uitvaartonderneming Teylingen

Een persoonlijke uitvaart. Een afscheid zoals uw dierbare dat zou hebben gewenst. Daar staan wij voor. 

Uitvaartonderneming Teylingen
Wilma Bleeker en Willemijn Heijink 

Tel: +31 6 30 40 94 66
Mail: info@uitvaart-teylingen.nl