Het verzorgen van een uitvaart in Voorhout


Uitvaartonderneming Teylingen is gelegen in het midden van de Bollenstreek en sinds 2006 gevestigd in Voorhout. Al bijna 15 jaar zijn wij bekend en vertrouwd bij de inwoners van Voorhout. Wij helpen u als inwoner van Voorhout graag om een afscheid te organiseren zoals u dat wilt en zoals wij dat mogelijk ook al hebben gedaan voor uw familie, vrienden of buren. Met hulp van onze vaste medewerkers en specialisten voor uitvaartzorg verzorgen we samen een goede, persoonlijke en bij u passende uitvaart.

 

Begrafenis of crematie

Wanneer u in Voorhout een begrafenis of crematie organiseert  heeft u verschillende keuzes. De begraafplaats van Voorhout wordt geëxploiteerd door Stichting Begraafplaats Voorhout en kent 3 verschillende gedeeltes. Het katholieke deel dat hoort bij de St. Bartholomeuskerk, het protestantse deel behorend bij de Kleine Kerk en een algemeen deel. Naast de familie- en algemene graven kunnen ook urnen op deze begraafplaats worden bijgezet.

Voorhout is centraal gelegen ten opzichte van enkele regionale crematoria. U kunt hierbij denken aan Crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse, Rhijnhof in Leiden en Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep maar bijvoorbeeld ook crematorium Westerveld in Driehuis of Ockenburg in Den Haag zijn goed te bereiken. Als u wilt kunnen we een afspraak maken en laten wij u zelf de mogelijkheden ter plaatse zien.
 

Afscheid nemen

Tussen overlijden en uitvaart vindt een opbaring plaats. Inwoners van Voorhout kiezen vaak voor een thuis-opbaring maar als dit niet gewenst wordt is het Afscheidshuis in Voorhout een mooie en complete ruimte waar u op elk moment van de dag naar toe kunt omdat u een eigen sleutel krijgt. Het is in enkele gevallen zelfs mogelijk om een heel intiem afscheid daar te organiseren. De regionale crematoria hebben ook opbaarmogelijkheden in het uitvaartcentrum gedeelte.

Een afscheidsdienst kan in de St. Bartholomeuskerk of Kleine Kerk worden gehouden, ook als u niet kerkelijk bent. Wij huren de kerk voor u, het afscheid geven we samen vorm en inhoud. Het afscheid kan ook op een informele locatie worden gehouden bijvoorbeeld in een horeca gelegenheid of bij u in de tuin. Alles is met ons bespreekbaar, zolang het maar bij u past.

Door te luisteren naar wensen en ideeën horen wij waar u behoefte aan heeft en kunnen wij u adviseren en ondersteunen. Dit vertalen wij met zorg vanuit ons hart in organisatie en begeleiding die u nodig heeft.

Wilma Bleeker en Willemijn Heijink

 

Over Uitvaartonderneming Teylingen

Een persoonlijke uitvaart. Een afscheid zoals uw dierbare dat zou hebben gewenst. Daar staan wij voor. 

Uitvaartonderneming Teylingen
Wilma Bleeker en Willemijn Heijink 

Tel: +31 6 30 40 94 66
Mail: info@uitvaart-teylingen.nl