Referenties
 

"Tijdens de verschillende gesprekken werden mogelijkheden aangereikt waaraan we zelf niet hadden gedacht en waaruit we vervolgens een keuze konden maken. "
"In een periode waarin je geleefd wordt, is het fijn om te kunnen terugvallen en vertrouwen op ervaren en bekwame mensen. Willemijn heeft ons veel werk uit hadden genomen waardoor wij ons, in alle rust, konden richten op de voor ons belangrijke zaken."
"Heel erg prettige en zorgvuldige begeleiding. Bereikbaar, attent, professioneel en betrokken. Helder in het meedenken en het geven van adviezen."
"Zeer snel in actie gekomen; alles netjes behandeld en goed gecommuniceerd. Wilma nam alle tijd die nodig was. Uitvaart goed begeleid zonder te zichtbaar aanwezig te zijn. Kwam waar nodig met tips en ideeën."
"Bedankt voor je steun in deze moeilijke tijd. Wij zijn er van overtuigd, dat we de juiste keus hebben gemaakt om de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder en oma, door Uitvaartonderneming Teylingen te laten verzorgen. Wij kunnen terugkijken op een mooi afscheid; we hebben allemaal persoonlijk afscheid kunnen nemen, ieder op zijn eigen manier. Wij hebben het mede dank zij jouw hulp met een respectvolle crematie af kunnen sluiten."
"Het is je beroep, maar er is ook heel veel menselijkheid bij."
"Ik wil je bedanken voor je hulp, inzet en steun in de dagen nadat mijn vader is overleden. Die eerste week had ik geen idee hoe en wat er allemaal moest gebeuren. Ik vond het dan ook ontzettend fijn dat jij ons "aan de hand" meenam. "
"Na de dood van mijn vader kwamen we in een emotionele achtbaan terecht. Door de professionele, zorgzame en respectvolle aanpak van Willemijn hebben we mijn vader een mooi afscheid kunnen geven. Een enorme troost."
"Wilma heeft ons op een zeer prettige en meelevende manier begeleid. Heeft ons niets opgedrongen en ons zelf steeds keuzes laten maken. Daarna was het altijd mogelijk om bij nader inzien wijzigingen aan te brengen."